| Társkereső | |
|
+10Charlotte Rose Wilson Nathaniel Damned Loveday Tyson Prae la Loise Alice Cullen Brittany West Clarissa Donoven Ava Lancome Ryan Wolf Admin 14 posters |
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
| Tárgy: Társkereső Szer. Nov. 18, 2009 6:08 am | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Ryan Wolf Vérfarkas/Védelmező
Join date : 2009. Dec. 05. Hozzászólások száma : 148 Tartózkodási hely : La Push/Forks
| Tárgy: Re: Társkereső Vas. Dec. 06, 2009 10:26 am | |
| Na hello nép!
Társkeresésére adom a fejem. Lehet farkas, lehet ember, vámpírok lehetőleg kíméljenek. Sok kikötésem nincs, talán annyi, hogy az user legyen aktív.^^ Jelentkezni PÜ-ben. ELKELTEM
A hozzászólást Ryan Wolf összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 06, 2010 12:15 pm-kor. | |
|
| |
Ava Lancome Ragadozó vámpír
| Tárgy: Re: Társkereső Pént. Dec. 11, 2009 10:18 am | |
| | |
|
| |
Clarissa Donoven Ember
Join date : 2009. Dec. 11. Hozzászólások száma : 101 Tartózkodási hely : Forks
| Tárgy: Re: Társkereső Szomb. Dec. 12, 2009 5:55 am | |
| Hali-hali!
Nos én nem társat keresek, hanem egy nővér/anya típust, aki szívesen vigyázna rám. PÜ-ben lehet jelizni, egy kikötés: vámpírok kíméljenek. ^-^ | |
|
| |
Brittany West Ember
| Tárgy: Re: Társkereső Pént. Dec. 18, 2009 5:52 am | |
| Sziasztok! Én is a társam keresem, mint itt bárki más. Egy olyan valakit, aki megmutatja, hogy a pasik szíve nem kőből van és hogy tudnak szeretni. Ennyi lenne nagyjából a kikötésem, a faj mindegy, és a helyesség sem árt PM-ben várom a jelentkezőket! | |
|
| |
Alice Cullen Vegetáriánus vámpír
| Tárgy: Re: Társkereső Pént. Dec. 18, 2009 10:00 am | |
| Keresem Jasperemet! (És persze az egész családomat!) Jasperhez a kikötésem, hogy jól játszon, igényesen és aktív legyen! köszi! Alice | |
|
| |
Prae la Loise Vegetáriánus vámpír
Join date : 2009. Dec. 27. Hozzászólások száma : 320 Tartózkodási hely : Nézz hátra...
| Tárgy: Re: Társkereső Szer. Dec. 30, 2009 1:18 pm | |
| Azt hiszem én is muszáj leszek hirdetés feladására vetemedni. Olyan társra várok (lehetőleg hímneműre) aki elég sokat van fenn fórumon és bírja az izgalmakat. Az sem volna baj, ha elolvasná az előtörim, volna közös témánk. A faj teljesen mindegy, még egy vérfarkassal is hajlandó vagyok kibékülni, ha végleg senki nem jelentkezik. Apropó, jelentkezés PÜ-ben.
Nagyon reméli, hogy lesznek jelentkezők:
Genevieve Prae la Loise, magányos vegavámpír. SOK SOK VÁRAKOZÁS UTÁN? DE:
ELKELTEM
A hozzászólást Prae la Loise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 23, 2010 1:10 pm-kor. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társkereső Hétf. Feb. 01, 2010 8:34 am | |
| Én is páromat keresem A faj nem számít, de ha lehet ne faljon fel... Legyen aktív, csinos és szeressen |
|
| |
Loveday Tyson Vegetáriánus vámpír
| Tárgy: Re: Társkereső Kedd Feb. 02, 2010 4:32 am | |
| Hát én is beállok a sorba. Kedves, megértő párt keresek, usere legyen aktív, és ne 3 mondatos válaszokat írjon, amikell nem lehet mit kezdeni. A faj mindegy, ha nagyon nem jelentkeznek akkor vérfarkas is szóba jöhet Jelentkezni pm-ben lehet | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társkereső Kedd Feb. 02, 2010 9:38 am | |
| Vámpír urak!
Társamat keresem én is. Ragadozó vámpír urak előnyben, de a szexi vegáknak sem állok ellent. Leveleitekkel pm-ben bombázzatok.
Csók: Josephine!
Először? Másodszor? Elkelt.... |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társkereső Szomb. Feb. 20, 2010 8:12 am | |
| Hát én is keresem e megfelelő és az igazi páromat. A faj nem számít....lényeg, hogy szeressen a lányommal együtt. |
|
| |
Nathaniel Damned Ember
Join date : 2009. Dec. 02. Hozzászólások száma : 142 Tartózkodási hely : Az államok területén
| Tárgy: Re: Társkereső Szomb. Feb. 20, 2010 8:31 am | |
| Alakalmi partnereimet keresem, két-három játék erejéig. Jelizni PM-be | |
|
| |
Charlotte Rose Wilson Vérfarkas
Join date : 2010. Mar. 07. Hozzászólások száma : 541 Rang : Vérfarkas Tartózkodási hely : La Push
| Tárgy: Re: Társkereső Szer. Márc. 10, 2010 8:50 am | |
| Én is keresem az igazit A kor nem számít és a faj sem. Lényeg, hogy szeressen Jelentkezni PÜ-ben | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Társkereső Kedd Márc. 16, 2010 3:34 pm | |
| Tudom, hogy kevés a fiú....de keresném bevésődésem tárgyát. Ha akad valaki nyugodtan jelentkezzen. |
|
| |
Victoria Zoe Davenport
Join date : 2010. Mar. 31. Hozzászólások száma : 1341 Rang : Vérfarkas Age : 27
| Tárgy: Re: Társkereső Kedd Ápr. 06, 2010 9:55 am | |
| Én is keresem a bevésődésem, igazából a faj nekem mindegy! Ha valaki jelentkezne akkor PÜ-ben lécíí | |
|
| |
Jane Volturi Ragadozó vámpír
Join date : 2010. Mar. 28. Hozzászólások száma : 1541 Rang : ragi vámpí Tartózkodási hely : VOLRURI BÁCSIÉK *****-OS VILLÁJA ^^
| Tárgy: Re: Társkereső Hétf. Ápr. 12, 2010 10:54 am | |
|
Jane is társát keresi ^^
Jane is beáll azok sorába kik várják a nagy Ő-t. Figyelem: Jane gonosz, kőszívű, utálatos, hárpia de egy bizonyos ragadozó vámpír férfi (ha akarsz lehetsz te ha illik rád a leírás) meg tudja lágyítani jégbe fagyott szívét ^^ Ha kedved támadt, bombázz PÜ-vel, és sok sikert xD Az elviselhetetlenségért bocs, az még nem ok arra hogy feladd!
| |
|
| |
Damon Church
| Tárgy: Re: Társkereső Pént. Ápr. 23, 2010 12:29 pm | |
| Damon is beáll a sorba Keresem én is szerelmem, társam! Kikötéseim, hogy nő legyél, és aktív légy! Várom a jelentkezőket, PÜ-ben. Hajrá csajok ; ) ELKELTEM. | |
|
| |
Kevin Langdon
| Tárgy: Re: Társkereső Csüt. Júl. 22, 2010 10:23 am | |
| Hahó!
Társamat keresném! Ha lehet ne legyél vérfarkas, a legjobb az lenne, ha ember lennél XD ha érdekel PÜ
elkelt... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Társkereső | |
| |
|
| |
| Társkereső | |
|